Equi Viva

Equi Viva is ontstaan tijdens het uitwerken van het Viva Ranch project. Onder de naam Equi Viva bundelen we onze producten en diensten in relatie tot paarden.

Equi Viva (vrij vertaald uit de neolatijnse talen) staat voor “Lang leve het paard!” of “Leve het paard!”. Viva is zeer toepasselijk aangezien bij ons het paard op de eerste plaats komt en niet het gebruiksgemak ervan voor de mens.

Laat paarden paard zijn is onze slogan! Het paard een paardvriendelijk en zoveel mogelijk natuurlijk bestaan geven, is waar het bij ons om draait. Met “natuurlijk” bedoelen we ook écht ecologisch en spreken we niet enkel over de ervaringswereld van het paard, ecologie is ons handelsmerk! We brengen het beste uit vele werelden samen in het “Equi Habitat”-concept. We creëren een ecologische habitat voor paarden, mensen, vogels, nuttige insecten, enz., maar ook het esthetische aspect is een zeer belangrijke pijler. “Equi Habitat” is een multifunctioneel belevingslandschap vol vormen, kleuren, geuren en smaken!

We streven ernaar om het Natuurlijk Paardenhouden te promoten, door het uitwisselen van informatie te ondersteunen, zelf een voorbeeldrol op te nemen en hierover te communiceren. We hopen dat jullie allemaal meekijken en er inspiratie kunnen vinden zodat we samen voor vele paarden een betere wereld kunnen maken.

We gaan de confrontatie met de traditionele paardenwereld niet aan en hebben niet de pretentie om te stellen dat wij alle wijsheid in pacht hebben. We kijken vooral naar onze paarden en waar zij gelukkig van worden en verwachten dat elke paardeneigenaar dat doet.

Geef een reactie