Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 22/08/2016 - 26/08/2016
Hele dag

Locatie
Viva Ranch

Categorieën


Unieke opportuniteit voor coaches, therapeuten, trainers en andere begeleiders van persoonlijke ontwikkeling! De Smaragd Training Natuurcoaching van Yoke de Wilde nog dit jaar in België op onze Viva Ranch in een speciaal ontwikkeld 5-daags top-programma in samenwerking met Re-Move Stress & Burnout Coaching! Je leert werken met alles wat zich in de natuur voordoet aan symbolen, metaforen en vele praktische oefeningen.

Docent en ontwikkelaar: Yoke de Wilde is Sociaal Wetenschapper (drs.) en bestudeerde de oude natuur wijsheid van Indianen, Kelten en Aboriginals. Zij vertaalde deze oude natuur wijsheid naar eigentijdse werkvormen voor coaching en begeleiding. Zij werkt als docent vanuit haar eigen onderneming Smaragd, Opleiding Natuur Coaching en is auteur van 2 boeken: “Spirit in je werk, natuurwijsheid als inspiratie” en Natuur als Coach, vakgebied in BLOEI”. Tevens is zij voorzitter van de Vaksectie Natuur Coaching van de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroeps Coaches.

Organisator en facilitator: Viki Broes is werkzaam als coach met paarden en natuurcoach met specialisatie op vlak van stress en burnout bij  Re-Move, België. Lees verder …