Producten

Viva Concept is gespecialiseerd in het samenstellen van DHZ-pakketen i.f.v. totaalprojecten. De samenstelling doen we voor jou na een ontwerp, maar kan je ook zelf doen via onze webshop voor bestellingen vanaf € 300. Voor bestellingen uit de categorie UitverkoopBoeken en Zaden is er geen minimum aankoopbedrag. We verdelen enkel duurzame producten die we op Viva Ranch zelf al jaren met grote tevredenheid gebruiken. Bij vragen neem contact op via het contactformulier.

  • Bestellingen via de webshop tot 30 kg worden steeds verzonden op de eerste werkdag van de week. Bestel je voor maandag 8u dan is de kans dus groot dat je het pakket dinsdag al in huis hebt, bestel je na maandag 8u dan zal je bestelling pas de week daarop verwerkt worden.
  • Bestellingen via de webshop van meer dan 30 kg kunnen na het ontvangen van een bevestigingsmail op afspraak afgehaald worden in Berlaar. De kastanje afrasteringen worden voor ons op bestelling gemaakt in Frankrijk, hou dus steeds rekening met een leveringstermijn van 2 à 12 weken.