We hebben als Viva Concept zonet onze schouders mee onder het nobele initiatief #vanboxnaarbuitenpaard van Videohippisch gezet! Het uiteindelijke doel is om alle paardenhouders met een documentaire te laten zien dat het ook anders kan en dat het zelfs voor sportpaarden beter is als ze in een voor hun meer natuurlijke habitat leven. Maar eerst hebben we ambassadeurs nodig … veel ambasadeurs!

1 ambassadeurs -> 2 crowdfunding -> 3 documentaire

Wil jij ook bijdragen aan een betere habitat voor alle paarden in België & Nederland? Deel dan dit bericht en geef je op als ambassadeur via http://www.videohippisch.nl/vanboxnaarbuitenpaard/

We hebben veel ambassadeurs nodig, want samen kunnen we het verschil maken en veel mensen bereiken. Een professionele filmploeg een week laten draaien kost namelijk handen vol geld en als ambassadeur kan je de crowdfunding in februari mee in gang zetten door ze te delen. Je kan dus helpen met dit onder de aandacht te brengen en/of in februari de crowdfunding te steunen!

Met voldoende steun en aandacht is het misschien zelfs mogelijk om dit tot op nationale TV te krijgen, dat zal in ieder geval de kwaliteitsmaatstaf zijn van de productie. Dus als het allemaal wat meezit, mag heel België & Nederland binnenkort eens komen binnenkijken op Viva Ranch.

PS: Voor de bezorgde en/of kritische kijkers: deze beelden zijn niet gemaakt bij de Oostvaardersplassen.

Comments are closed.