Bij de selectie in projectaanvragen kies ik bewust voor de projecten waar ik blij van word.

In eerste instantie gebeurt dit op basis van de informatie verstrekt in het contractformulier.

De tweede stap is een adviessessie op de projectlocatie, dit heeft steeds een meerwaarde voor elk project. Voor sommigen volstaat het om al hun vragen beantwoord te zien en daarna zelfstandig verder te kunnen, voor anderen is het de ideale start om het ecologisch potentieel en de mogelijkheden van de projectlocatie in kaart te laten brengen.

Een derde mogelijke stap is een samenwerkingsovereenkomst voor het uitwerken van een ontwerp.

Nadat er een ontwerp is opgemaakt kunnen er ook offertes gemaakt worden voor DHZ-pakketen (materialen, afrastering, plantgoed, enz.), kan je het ontwerp laten uitzetten in het landschap en/of kan je ervoor kiezen om de ganse opvolging van de werken door mij te laten coördineren. Ook bodemanalyses en jaarlijkse of kwartaalopvolging van je project behoren dan tot de mogelijkheden.

Ik richt mij enkel op projecten waarbij dieren vrije beweging krijgen en waar men respect heeft voor landschap, natuur en mens. Ecologie, duurzaamheid, kwaliteit, esthetiek, functionaliteit en eerlijke handel staan voor mij centraal in elk project. Ik haak af wanneer ik aanvoel dat een samenwerking niet wederzijds respectvol verloopt en/of er pogingen zijn om eerlijke prijzen verder te drukken. Kwaliteit heeft een prijs maar op lange termijn is dit ook economisch gezien steeds de beste keuze.

Heb je graag advies m.b.t. het potentieel en/of de uitvoering van je project?

Dan is een adviessessie op jouw locatie een goed idee! Op twee uur kunnen we al veel zaken ophelderen.

Heb je graag een ontwerp en een schatting van de werken/materialen?

Dan is het uitwerken van een ontwerp aan de orde! Alvorens een ontwerpopdracht aan te nemen start ik steeds met een adviessessie.

Ben je benieuwd naar onze klanten en referenties?

Iedereen met een hart voor natuur is een potentiële klant, dus dit gaat van particulieren over paardenpensionhouders, kasteeldomeinen en (semi-)overheidsorganisaties tot psychiatrische ziekenhuizen die equitherapie aanbieden aan hun patiënten.