In het kader van het project “Samen op een Goei Wei” ontwikkelden we samen met het Regionaal Landschap Lage Kempen de brochure “Praktisch werkboek voor het inrichten van een Goei Wei”.
Met deze kers op de taart wordt het project, gesubsidieerd door het “Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling”, afgerond en hiervoor gaven we graag een deeltje van onze cursus content vrij.
Door deze content openbaar te stellen en te ondersteunen met sterke visualisaties kunnen we nog meer mensen inspireren van een duurzame aanpak richting paard en omgeving. De toekomst = Equi Habitat!

Je komt o.a. te weten wat het verschil is tussen een haag, heg, houtkant en struweel … maar ook het verschil tussen een vijver, poel en wadi komen aan bod … en nog belangrijker: hoe, wanneer en in welke fase van je project dat dit het beste aangepakt wordt. Dit alles gebracht op mensenmaat en met duidelijke illustraties zoals onderstaande:

 

Wil je jezelf verder verdiepen in deze thema’s na het doornemen van deze brochure dan is inschrijven voor onze cursusreeks zeker het overwegen waard!

Klik hier om de brochure te downloaden om af te drukken of op een groot scherm te lezen.

 

Comments are closed.