Equi Habitat Inspiratie is de ledengroep van Viva Concept met als doel elkaar te inspireren bij het verhogen van paardenwelzijn, natuurwaarde en landschapsbeleving. De ledengroep telt meer dan 5.000 leden en vind je hier.

Huisregels voor leden

Welkom als lid van de Equi Habitat Inspiratie groep!

Deze online community is een communicatiekanaal van Viva Concept en niet zomaar een internet chatbox waar honderden tegenstrijdige mengingen geventileerd kunnen worden. Het doel is elkaar te inspireren bij het verhogen van paardenwelzijn, natuurwaarde en landschapsbeleving en dit doen we vooral met foto’s en filmpjes.

Adviseren met google weetjes en stellingen zoals “als er boterbloemen staan je moet spuiten of kalk strooien” doen we hier dus niet. We houden het liever gifvrij en houden enkel van onderbouwd advies. Iedereen is welkom met zijn/haar persoonlijk profiel maar wat betreft facebook pagina’s worden enkel deze van onze partners toegelaten. Ook het delen van facebook-pagina-posts is enkel voorbehouden aan partners, dus er worden geen willekeurige artikels gedeeld. Wat we hier wel doen is elkaar inspireren met foto’s en filmpjes!

Lees goed deze huisregels voor je post want schorsing van het lidmaatschap gebeurt zonder waarschuwing, is definitief en gebeurt onmiddellijk bij de eerste schending van de huisregels. Enkel zo kunnen we een ledengroep met bijna 5.000 mensen fijn houden voor iedereen en met een minimale inspanning van de beheerders. Beheerders contacteren kan niet via PM maar enkel via contact op deze website!

Alle deskundigen zijn welkom om vanuit hun persoonlijke ervaring te participeren, niet om hun bedrijf te promoten, ook niet in de reacties of door via PM contact op te nemen om diensten of producten te verkopen. Omdat we dagelijks heel veel berichten op onze tijdlijn krijgen, zijn we genoodzaakt om selectief te zijn. We willen vermijden dat belangrijke berichten overschaduwd worden door (naar onze normen) minder belangrijke berichten. We willen in eerste instantie ruimte geven aan mensen die hun inspiratie wensen te delen en aan onze partners om hun netwerk te laten groeien.

Alle berichten worden gescreend door de beheerders om te garanderen dat dit een fijne groep is en blijft. Als we een bericht weigeren of verwijderen, doen we dat zonder jou te verwittigen. Wegens het grote aantal berichten dat wij dagelijks moeten screenen, is het voor ons onmogelijk om de leden persoonlijk te benaderen hieromtrent.

WAT NIET: Antwoorden die respectloos of beledigend kunnen overkomen. Reclame, zoekertjes, aanbiedingen of promoties voor websites, facebook pagina’s of groepen. Er worden dus ook geen artikels gedeeld.

WAT WEL: Inspireer elkaar met foto’s en filmpjes!

Bedankt voor jullie begrip!